Ballon Pieten voor uw Sinterklaasfeest

Geen pieten, maar een ballonnen diploma hebben deze gezellige zwarte pieten op zak!

De ballon Pieten van Sinterklaas bezoeken graag uw sinterklaasfeest of evenement. Deze ballonartiesten zijn graag geziene gasten bij winkelcentra, Sinterklaas evenementen, bedrijfs- of personeelssinterklaasvieringen. Opper Ballon Piet vindt zich zelf de beste en belangrijkste ballon piet van Sinterklaas. Natuurlijk is dit niet waar, want de lieve Ballon Piet is minstens zo bedreven in het draaien van ballonnen.

De ballon pieten draaien de meest creatieve balloncreaties. De ballonkunstenaars veranderen de ballonnen in de leukste figuren. De ballon pieten maken voor de kinderen een hondje, zwaantje, konijntje, feestmuts of zelfs een inktvis. Dit alles in een razendsnel tempo. Buiten het ballon moduleren zijn ze ook prachtig om te zien. Wij van feesten met Sinterklaas hebben ook deze zwarte pieten kostuums weer zelf ontworpen en in ons eigen atelier laten maken. Door de vele honderden ballon die aan hun kostuums zijn verwerkt, maakt de echte ballon pieten absoluut uniek!


blokjewit0001.jpg

Dus zoekt u ballonartiesten voor uw sinterklaasfeest? Dan zijn onze ballon pieten graag aanwezig op uw sinterklaasfeest en maken ze er een geweldig feest van samen met hun ballonnen en de kinderen.

Ballon pieten boeken of huren doet u bij ons. Meer informatie vind u hier