Dag Sinterklaasje

06-12-2018

Dag Sinterklaasje, een hele behouden vaart met pakjesboot 12 richting Spanje. We hebben genoten van uw bezoek aan Nederland. Wij als producenten van sinterklaasshows welke bij de top horen van het land zijn dus 365 dagen per jaar bezig met het mooiste feest van het jaar.

Voor het komende sinterklaas seizoen 2019 zijn we alweer vanaf september (2018) bezig met ideeën en plannen en het ontwikkelen van enkele nieuwe projecten voor 2019. Wat er precies gaat gebeuren kunnen we u nog nog niet vertellen. Bent u nieuwsgierig ga ons dan volgen op Facebook, Instagram en YouTube dan blijft u het hele jaar door op de hoogte.

Rest ons nog te melden dat de agenda voor 2019 open is. Dus organiseert u in 2019 een sinterklaasfeest voor uw bedrijf, personeelsvereniging of organisatie? Boek dan snel één van onze shows, want zoals u weet zijn die zo vol geboekt. Als u boekt voor 10 april 2019 ontvangt u ook een GRATIS videouitnodiging van Sinterklaas en zijn zwarte pieten voor uw eigen feest. Een voorbeeld video staat hier onder. Dan begint de sinterklaas beleving al voor uw evenement. Zo bezorgen we samen, de kinderen een geweldige sinterklaas beleving en prachtige herinneringen.Boek nu uw sinterklaasshow voor 2019

Terug naar vorige pagina