Nieuwe sinterklaasshow als voorprogramma van Sinterklaas

24-04-2018

Vol trots kunnen wij u melden dat wij een nieuwe sinterklaasshow mogen presenteren voor seizoen 2018. Daar wordt aan de deur geklopt... is de naam van de pieten disco drive in show. Dit is de perfecte show als opwarming van het publiek op het sinterklaasfeest op uw bedrijf.

Deze kindershow in het Sinterklaas thema zal worden gepresenteerd door een oude bekende Party Piet. Vele jaren was Party Piet te zien in de pietenband Re-Piet. Na dat de groep na 5 succesvolle jaren, een eigen CD met 2 grote hits helaas moest stoppen. Is het bijzonder dat deze zwarte piet nu solo in te huren is voor uw sinterklaasbedrijfsfeest. Deze superster van Sinterklaas kijkt uit naar alle bedrijfsfeesten waar Sinterklaas op bezoek komt en hij het publiek van alle leeftijden mag entertainen. Zo gaat Party Piet zingen, dansen en kan het publiek mee doen aan de Sint battle. Een drive in disco en spelshow voor uw sinterklaasevenement.

Los te boeken of te inhuren. Als u zelf geen Sinterklaas heeft, bieden wij die mogelijkheid ook. Zoals u van ons gewend bent. Bekijk snel de mogelijkheden en boek of huur deze leukste interactieve sinterklaasshow van Nederland voor het te laat is!

Boek of huur nu de leukste interactieve Pieten drive in disco en spel show van dit jaar!Terug naar vorige pagina