Sinterklaasshow

Feesten met Sinterklaas
"Pieten Mysterie"

Dit multimedia kinderspektakel wordt gepresenteerd door goochelaar Winfried. Snuffie het goochelkonijn en Rimpel de brutale hond. Samen met alle kinderen gaan ze goochelen en helpen met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest.

Malle Pietje speelt belangrijke rol in deze Sinterklaasvoorstelling.

Dit jaar zijn de zwarte pieten in paniek. Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen er achter dat er dit jaar 2 pieten niet in Nederland zijn. De goedheiligman weet hier niets van! Maar niemand minder dan Malle Pietje en Pietelotje moet voor het strooigoed zorgen op het Sinterklaasfeest. Hoe kan dat nou deze pieten zijn niet in Nederland? Winfried en de kinderen gaan samen opzoek gaan naar een oplossing. Komt het nog goed dit jaar? Wat doen die appeltjes van oranje op het feest?

Komt Sinterklaas wel dit jaar?

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om de Sinterklaasviering tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Kan er wel gesnoept worden dit jaar? Zijn er geen pepernoten?

Tijdens de Sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator Winfried aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Door middel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele Pietenbende. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.


Feesten met Sinterklaas direct boeken.


Sinterklaas begroet de kinderen bij de liveshow