Sinterklaas TV programma`s


Al vele jaren produceren wij televisie programma`s en videoclips rond Sinterklaas. Deze programma`s maken wij voor lokale, regionale en landelijk te ontvangen zenders. Onze Sinterklaas TV programma`s zijn altijd traditioneel en hebben de echte oud Hollandse Sinterklaas sfeer.


Videoclip Re-Piet! "Sinterklaas blijft eeuwig jong"

De Pietenband Re-Piet! heeft met dit nummer "Sinterklaas blijft eeuwig jong" de hitlijsten bestormt. Bestel nu de single via de website en download hem nu!
Sinterklaasserie "Oh... kom er eens kijken" Seizoen 3 (2012)

In 2012 produceerde wij het 3e seizoen van de Sinterklaasserie rond de toen populaire Pietenband Re-Piet! Deze serie werd uitgezonden door Midvliet TV. Ruim 1,7 miljoen TV-aansluitingen in de randstad kunnen deze zender ontvangen. De rest van Nederland kon het via een live stream volgen.


Aflevering 1 (Bericht uit Nederland)

Een meisje Lieselotte stuurt via flessenpost een brief aan Sinterklaas in Spanje. Ze wil geen cadeautjes dit jaar. Het enige wat ze wil is een broertje. Re-Piet en de andere zwarte Pieten gaan proberen een oplossing te zoeken.Aflevering 2 (Opzoek naar een broertje)

Re-Piet bedenken een plan om een broertje te vinden voor Lieselotte zodat ze haar kunnen verrassen op Sinterklaas avond.Aflevering 3 (Is dit wel een goed idee?)

In deze aflevering van de Sinterklaas serie, gaan de leukste pieten van Sinterklaas opzoek naar een vriendje. De zwarte Piet Hippe denkt aan een hond als maatje en ze gaat met de andere twee ook nog shoppen.Aflevering 4 (Dichterbij dan je denkt)

Pakjesavond is aangebroken. Sinterklaas gaat samen met zijn zwarte pieten op bezoek bij Lieselotte thuis. Re-Piet heeft helaas geen oplossing gevonden voor het probleem om een broertje te geven aan het meisje. Maar Sint Nicolaas heeft wel een idee. Cheer Piet helpt hem daarbij. Gaat het toch nog een bijzondere Sinterklaas avond worden?